پخش زنده
English عربي
4939
-
الف
+

آیین پاسداشت پیشکسوتان رادیو دیشب برگزار شد

آیین پاسداشت پیشکسوتان رادیو با حضور رییس صداوسیما، معاون صدا و جمعی از اهالی رادیو برگزار شد.

آیین پاسداشت پیشکسوتان رادیو با حضور رییس صداوسیما، معاون صدا و جمعی از اهالی رادیو دیشب در مرکز همایش‌های سازمان صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از ایسنا، این مراسم عصر دیروز، ۱۲ خرداد ماه، در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد و فاطمه آل عباس گوینده رادیو اجرای این مراسم را بر عهده داشت.

حمید منوچهری، امیر نوری، حسن معین، داود نماینده، بیوک میرزایی، محمود آیتی، مرتصی حافظی، جمال احمدی، سرور پاک‌نشان، ماهدار توکلی، مریم نشیبا، سعید توکل، علیرضا جاویدنیا، داود حیدری، جواد پیشگر از پیشکسوتان رادیویی حاضر در این مراسم بودند.

آل عباس در سخنانش از عشق به رادیو سخن گفت و اظهار کرد: چه خوب است که معاون صدا اهالی قدیمی رادیو را گرد هم جمع کرد. در رادیو عشق حاکم است و ما رادیویی‌ها عاشق رادیو هستیم. در تلویزیون اینگونه نیست، پس از این که همکاری‌ات با تلویزیون انجام شد، ان را فراموش می‌کنی؛ در حالی که در رادیو اینگونه نیست. اهالی رادیو عاشق رادیو هستند.

حمیدرضا شاه‌آبادی، معاون صدا نیز در سخنانی در جمع اهالی رادیو گفت: من در جمع شما رادیویی‌ها احساس جوانی می‌کنم دلیل آن این است که شما امروز صاحب یک عقبه‌ی بسیار درخشان هستید. اگر بعد از ۷۴ سال رادیو این چنین باقامت ایستاده‌ است، هنرمندانی مثل شما قد خمیده‌اند تا رادیو برافراشته شود.

معاون صدا خطاب به اهالی رادیو ادامه گفت: خوشا به حالتان که عمرتان را در این حوزه گذراندید و نتیجه آن را می‌بینید. نسل جدید باید از شما بیاموزد و شما هم باید برای آنها پدری و مادری کنید.

او با اشاره به برگزاری این ضیافت افزود: جمع حاضر جمع افرادی است که با رادیو بزرگ شدند و ما خوشحالیم که رادیویی‌هایی را دعوت کردیم، افرادی که رادیویی بودند و رادیویی ماندند.

وی در ادامه گفت: اهالی رادیو همیشه خود را وام‌دار این هنر می‌دانند. تعصب آنچنانی ندارم که بخواهم بین رادیویی‌ها و دیگر شاخه‌های هنری فاصله‌ بیندازم اما معتقدم گره‌هایی که بین اهالی رادیو برقرار شده، به همین راحتی‌ها به دست نیامده است و ریشه‌دار است که باید قدرشان را بدانیم.

شاه‌آبادی در پایان گفت: امروز هم ما تلاش می‌کنیم که خدمت‌گزار شما و قدردان زحمت‌هایتان باشیم.

ایرج برخوردار، گوینده رادیو نیز گفت: این مراسم فرصت خوبی برای دیدارهای ماست و از آقای شاه‌آبادی برای برگزاری آن تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: خصیصه معماری رادیو ارگ آنجا را به خانه ما تبدیل کرده بود. گردآوری این جمع در اینجا هم ارزش‌گذاری به هنر رادیو است.

سرور پاک نشان از پیشکسوتان رادیو در سخنانی گفت: ۵۰ سال است که گویندگی می کنم. بارزترین ویژگی رادیو این است که با شنونده هایش باصداقت برخورد کند.

حسین آهی شاعر و نویسنده نیز در سخنان کوتاهی اظهار کرد: من در این ۴۰ سال هیچ گاه آثار خود را نخواندم  و از تریبونی استفاده نکرده ام اما امشب از این فرصت استفاده می کنم و یکی از قطعات خود را می خوانم.

عبدالعلی علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما در ادامه برگزاری این آیین، ضمن تشکر از اهالی رادیو گفت: امیدوارم این جلسه مفید باشد و برای سال های آینده تکرار شود. صحبت از رادیو پیش شما یک صحبت گزافه است. شما به خوبی رادیو را می شناسید و صبحت از آن کوتاهی درباره آن است. اگر صدا و رادیو حاوی معرفت و زیبایی باشد و رادیو و وجودی صدا باشد،  صدا و رادیو برتر از تصویر است، صدا می تواند یک دنیای بی انتهایی در درون ما داشته باشد. البته تصویر زیبایی خودش دارد، اما از صدای عشق ندیدم خوش تر؛ اگر این صدا حاوی عشق و حکم باید خوش تر است.

وی ادامه داد:  زبان من الکن است از اینکه بخواهم‌ از یک عمر تلاش و زحمات شما تشکر کنم، اما به هر حال رادیو از لحاظ محتوا، زیبایی و  جهت دهی حائز اهمیت است. من بارها اشاره کرده ام تلویزیون باید از حجم کلمات در رادیو استفاده کند و از طرف دیگر اگر بخواهیم سه عنصر کلیدی از نظر محتوا و زیبایی را در نظر بگیریم، رادیو سراسر جاذبه است و خودش را می تواند برتر نگه دارد، اما همچنان صدا امنیت خودش را در تاریخ حفظ خواهد کرد. رادیو باید از لحاظ جهت دهی و محتوا عملکرد خوبی داشته است. محتوا، جهت دهی و زیبایی در رادیو اهمیت دارد و اگر این سه نباشد رادیو را کسی گوش نمی کند. رادیو با این سه عنصر اثرگذار است. با این که امروزه تصویر گسترش یافته اما صدا همچنان اهمیت خود را حفظ کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنتن خود گفت: رسانه های صداپایه در دنیا اهمیت قابل ملاحظه ای دارند. البته هم رادیو و هم تلویزیون اهمیت زیادی دارد و هویت ایرانیان بسته به رسانه است.

رئیس صدا و سیما اظهار کرد: واقعیت این است که رسانه فوق العاده امنیت دارد و هویت بخش کشور است، مردم ما با رسانه زندگی می کنند و از طرفی دیگر دشمن ما با حداکثر توان برای تخریب عمومی از امکانات خود استفاده می کنند.

وی افزود: شما که در رسانه هستید برای حفظ مردم  و خانواده کشور، برای هویت ایران و خانواده های ایرانی تلاش کنید. امروز کشور ما صدای پایه شده است و دشمن برای تخریب هویت ما تلاش می کند. باید بدانیم که جوانهای ما مبتنی بر تجارب و هنرمندی های شما باید بیاموزند و طرحی نو دراندازند.

علی عسکری در پایان گفت: امیدواریم که جوانان رادیو از تجارب شما استفاده کنند و در آینده بتوانیم رادیو را در ظرف جدید و نوآوری حفظ کنیم و در تراز بالاتری نگه داریم.

ب س / ص گ

نظر شما
ارسال نظر